Korsupojat

Korsupojat on vuonna 2004 perustettu lauluryhmä, joka esiintyy syntymäpäivillä, juhlissa, nimipäivillä ja erityisesti veteraanijuhlissa.

Korsupojat Lauluryhmän isänä voidaan pitää Punkalaitumen Sotaveteraanien puh.johtaja Veli Nieminen. Hänellä oli tarve pienryhmälle, laulamaan sota-ajan lauluja veteraanien joulujuhlaan 2004. Hän tiedusteli Punkalaitumen Mieskuorolta, löytyisikö heiltä tällaista pienryhmää. Kuoron silloinen tait.johtaja Pauli Ahvenus antoi kuorossa laulavan Reijo Rantasen tehtäväksi kutsua tällainen ryhmä koolle. Alkuperäiseen korsupojat lauluryhmään Reijo kutsui jäseniksi: Matti Lehti, Tauno Nieminen, Pekka Seppälä, Heikki Taalikka ja Reijo Rantanen. Säestäjäksi Reijo kutsui Punkalaitumella tunnetuksi tuleen hanuristi Tarmo Karhusen.

Näin ryhmä sitten aloitti harjoittelemisen ja Veteraanien joulujuhliin 2004 saatiin valmiiksi ensimmäinen ohjelma kokonaisuus. Lauluryhmä osoittautui hyväksi iloiseksi joukoksi, ja niin esiintymistarjouksia alkoi tulla ympäri maakuntaa.

Jos haluatte sotapoikia laulamaan perhejuhlaanne, veteraanijuhlaan yms. Tulemme mielellämme. Esiintymisasuina meillä on sotilaspuvut, voimme tulla myös siviiliasussa.

Ottakaa reippaasti yhteyttä Reijoon p. 0400525086 tai email: reijo@reijorantanen.fi

Kuvassa ovat Lauluryhmä Korsupojat alkuperäisessä kokoonpanossa.